Revolution Slider Error: Slider with alias team not found.
Maybe you mean: 'main-slider' or 'wat-is-beelddenken' or 'beelddenken' or 'hoe-herken-je-een-beelddenker' or 'individueel-beelddenkeronderzoek' or 'wereldspel'

Cursussen

Opsteek cursus

Tijdens een lang haar en opsteek cursus leer je een aantal fijne kneepjes om je kapsel om te toveren naar een nieuwe (party) look.

De meeste vrouwen met lang haar kennen het wel. Je laat je haar het liefst los hangen of bindt het samen in een eenvoudige staart, lekker makkelijk. Toch waag je je wel eens aan een poging om het vast te steken, maar dat levert vaak de nodige frustraties en teleurstellingen op. Daarom beiden wij jou hulp om dit te voorkomen.

Wij leren je tijdens deze avond een aantal trucjes en geven diverse tips. Dat is dan je back-up voor als je eens een keer iets anders wilt met je haar of look. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen en bij elkaar te kijken.

Het zal een gezellige en inspirerende avond worden, waarbij u met allerlei (praktische) ideeën naar huis gaat.

Vlechtcursus

Perfect voor vaders en moeders! Neem uw dochter mee en wij leren u allerlei handige (eenvoudige) en trendy looks. Dat scheelt ‘s ochtends veel tijd!

Föhn cursus

Informatie volgt zo spoedig mogelijk.